3D dinamikus jóga

A 3D dinamikus jóga a klasszikus hatha jóga ászanáira építkezve egy dinamikusan felépített, kihívást jelentő edzésforma, amely szem előtt tartva a gerinc biomechanikáját, és kímélve az ízületeket.

A 3D Yoga olyan mozgásforma, melynek fő célja az erő és rugalmasság fejlesztése, közben a megrövidült izmok nyújtása, a gerinc karbantartása. Finom, lágy zenére történő vezetett mozgássorok, mely fizikai igénybevételt jelentenek, miközben mentálisan tökéletesen lecsendesít, ellazít.

Milyen egy 3D Yoga óra?

3D Yoga óra 75 perces, amely igazi kihívást jelent fizikai értelemben, azonban mentálisan tökéletesen ellazít. A 3D dinamikus jógaórán a klasszikus jóga alapgyakorlatait (ászanáit) használjuk, azokat kiegészítjük, gyakorlatsorokat építünk fel, így alakítjuk ki a dinamikus, úgynevezett flow jelleget. Egyik gyakorlatból épül a másik, ötvözzük a hagyományos jógapózokat a gerincedzés elemeivel, melyből létrejön egy tudatos, mégis izgalmas jógagyakorlás.

Amennyiben az aerobik típusú órákon nem érzed igazán jól magad, de fizikailag alaposan megdolgoztató mozgásra vágysz, akkor próbáld ki a 3D Yoga – dinamikus jógát! Szeretettel várlak, ha szeretnél egy dinamikusan felépített jógaórán részt venni, ahol funkcionálisan az egész testet megdolgoztatjuk, és az elmét lecsendesítjük.

3D dinamikus jógaórák időpontja: Csütörtök, 18:30-19:45

Jóga a nyugati ember számára.

Találd meg a legjobban hozzád illő jógastílust, kezdd el ma! Tekintsd meg óráinkat!

Kövess minket Facebookon és Instagramon!

Szeretnéd kipróbálni?

Az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni.