Hajnalfény jógaórák – Órarend

Kövess minket Facebookon és Instagramon! Hajnalfény jógaórák bármelyikéhez bármikor csatlakozhatsz.

17:15 – 18:15: Preventív gerinctréning (gerincjóga)

18:30 – 20:00: Hatha jóga

18:15 – 19:45: Dinamikus jóga

Szeretnél velem jógázni?

Az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni.

Ismerd meg a Hajnalfény jóga stúdió jóga óráit!

A könnyednek látszó, de mélyre ható gyakorlás karbantartja a testet, az elmét pedig elcsendesíti. A hatha jógaóra során a test biomechanikáját és aktuális állapotát figyelembe véve haladunk a könnyűtől az egyre bonyolultabb gyakorlatokig, felkészítve a testet a biztonságos terhelésre és a teljes ellazításra.

Időpont: Kedd 18:30-20:00

A 3D Yoga a klasszikus hatha jóga ászanáira építkezve egy dinamikusan felépített, kihívást jelentő edzésforma.
A 3D dinamikus jóga célja az erő és rugalmasság fejlesztése, közben a megrövidült izmok nyújtása, a gerinc karbantartása.

Időpont: Csütörtök 18:30-19:45

„ Megtanulni meditálni a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak ebben az életben.” (Szögjal Rinpocse, tibeti buddhista tanító és író).
Az idegrendszert harmonizáló rövid testgyakorlást követő relaxáció a teljes ellazultság álllapotát hozza el, majd az órát a meditációval zárjuk, megérezve az elme csendjét.

Időpont: érdeklődjön a bejelentkezési űrlapon!

Jógaórán úgy kapcsolódsz ki, hogy közben növeled a koncentrációdat, szellemi kondíciódat, ezáltal az iskolai teljesítményedetis javítani tudod. A testgyakorlatok hatására növekedni fog a testtudatosságod, megszilárdul az önbizalmad, akaraterőd és a pozitív hozzáállásod.

Időpont: érdeklődjön a bejelentkezési űrlapon!

A gerincjóga vagy preventív gerinctréning során átmozgatjuk a gerinc kisízületeit, erősítjük a gerinc megtartását és működését segítő izmokat, megdolgoztatjuk a stabilitásért felelős mélyizmokat. Fejlesztjük az egyensúlyt, trenírozva az antigravitációs izmokat, és erősítjük a comb és farizmokat.

Időpont: Kedd, csütörtök 17:15-18:15

Mummy Tummy Training®

Komplex szülés utáni regenerációs program a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom kezelésére. A Mummy Tummy Training® egymásra épülő lépcsői a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, illetve a funkcionális alapmozgások újratanításával segítik a kismamák aktív élethez való visszatérésben.

Időpont: érdeklődjön a bejelentkezési űrlapon!

TripleX Mobility®

Ne engedd, hogy fájjon! Felejtsd el a derékfájást! Olyan program, mely hatèkonyan segíti a gerinc egèszsèges működèsèt, stabilitását befolyásoló ízületeket, területeket mobilizálni.
Időpont: érdeklődjön a bejelentkezési űrlapon!

TripleX Traning®

Felejtsd el a derèkfájást!
Legyen újra fájdalommentes a gerinced ès szabad a mozgásod!
Időpont: érdeklődjön a bejelentkezési űrlapon!