Hajnalfény jógaórák – Órarend

Kövess minket Facebookon és Instagramon! Hajnalfény jógaórák bármelyikéhez bármikor csatlakozhatsz.

08:30 – 10:00: Hatha jóga

17:15 – 18:15: Gerinctréning

18:30 – 20:00: Hatha jóga

8:30 – 9:30 Gerinctréning

17:15 – 18:45: Dinamikus jóga

18:45 – 19:45: Meditáció

Szeretnél velem jógázni?

Az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni.

Ismerd meg a Hajnalfény jóga stúdió jóga óráit!

A könnyednek látszó, de mélyre ható gyakorlás karbantartja a testet, az elmét pedig elcsendesíti. A hatha jógaóra során a test biomechanikáját és aktuális állapotát figyelembe véve haladunk a könnyűtől az egyre bonyolultabb gyakorlatokig, felkészítve a testet a biztonságos terhelésre és a teljes ellazításra.

Időpontok:
hétfő: 8:30-10:00
kedd 18:30-20:00

A 3D Yoga a klasszikus hatha jóga ászanáira építkezve egy dinamikusan felépített, kihívást jelentő edzésforma.
A 3D dinamikus jóga célja az erő és rugalmasság fejlesztése, közben a megrövidült izmok nyújtása, a gerinc karbantartása.

Időpont: csütörtök 17:15-18:45

„ Megtanulni meditálni a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak ebben az életben.” (Szögjal Rinpocse, tibeti buddhista tanító és író).
Az idegrendszert harmonizáló rövid testgyakorlást követő relaxáció a teljes ellazultság álllapotát hozza el, majd az órát a meditációval zárjuk, megérezve az elme csendjét.

Időpont: csütörtök 18:45-19:45

Jógaórán úgy kapcsolódsz ki, hogy közben növeled a koncentrációdat, szellemi kondíciódat, ezáltal az iskolai teljesítményedetis javítani tudod. A testgyakorlatok hatására növekedni fog a testtudatosságod, megszilárdul az önbizalmad, akaraterőd és a pozitív hozzáállásod.

A gerincjóga vagy preventív gerinctréning során átmozgatjuk a gerinc kisízületeit, erősítjük a gerinc megtartását és működését segítő izmokat, megdolgoztatjuk a stabilitásért felelős mélyizmokat. Fejlesztjük az egyensúlyt, trenírozva az antigravitációs izmokat, és erősítjük a comb és farizmokat.

Időpont: Kedd, csütörtök 17:15-18:15

Fitmummy Training®

Komplex szülés utáni regenerációs program a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom kezelésére. A Fitmummy Training® egymásra épülő lépcsői a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, illetve a funkcionális alapmozgások újratanításával segítik a kismamák aktív élethez való visszatérésben.

Időpont: érdeklődjön a bejelentkezési űrlapon!

TripleX Mobility®

Ne engedd, hogy fájjon! Felejtsd el a derékfájást! Olyan program, mely hatèkonyan segíti a gerinc egèszsèges működèsèt, stabilitását befolyásoló ízületeket, területeket mobilizálni.
Időpont: érdeklődjön a bejelentkezési űrlapon!

TripleX Traning®

Felejtsd el a derèkfájást!
Legyen újra fájdalommentes a gerinced ès szabad a mozgásod!
Időpont: érdeklődjön a bejelentkezési űrlapon!

Személyiség- és érzelmi intelligencia fejlesztés

Személyiségfejlesztés- érzelmi intelligencia fejlesztés

Ha változtatni szeretnél az életeden és érzed, hogy fejlődni szeretnél, vagy csak mélyebben szeretnéd megismerni önmagad, jó helyen jársz!